torsdag den 27. november 2008

TAS: Hobart

Kunne endeligt sove længe, dvs. vi blev vækket af de frække måger som trampede rundt på taget.

Det var tid til at få pakket alt tilbage i kufferterne, og få ryddet camperen op, så den var klar til aflevering. Der begyndte selvfølgeligt at småregne, det ville nok have gjort det hele nemmere, hvis vi kunne have sat alt udenfor imens vi gjorde rent, men sådan skulle det ikke være.
Ænderne holdt skarpt øje med om der var nogen krummer der blev smidt ud:



Da vi havde lidt tid tilbage, inden camperen skulle være tilbage, bestemte vi os for at køre en tur ind til Salamanca market (selv om der kun er marked om lørdagen), så kom vi jo også et smut forbi lystbådehavnen, eller rettere, vi fik lige et kig fra bilen, for det stod ned i torve.


Fruen blev sat af på hotellet, med alle pakkenellikerne, i et værelse med nok den højeste seng vi nogensinde har set - Der var ikke nogen chance for at Fruen kunne nå gulvet:




Så blev kursen sat ud til lufthavnen igen. Først forbi en tankstation, for camperen skulle afleveres med fuld tank (eller så fuld, at det ikke kunne ses på måleren).
Maui havde ingen kommentarer til bilen, og vi fik hele vores depositum tilbage.

Desværre var der små to timer til det næste fly landede - det er jo ikke nogen stor lufthavn, og der kører kun shuttlebusser ind til byen, når der lander et fly, men der var blevet løst en returbillet da vi skulle hente camperen, så der var ikke noget at gøre, andet end at vente.

Aftenen slutter igen med endnu et afsnit af Ørnen. For øvrigt, så elsker Tassierne at dekorere deres huse op til jul, lige som derhjemme, med masser af lys og gran - vel og mærke lavet af plastic!

Tasmanien er en meget smuk ø, og vi skulle nok have haft mindst 14 dage her, men det var der altså ikke afsat i denne omgang...
Kommer du forbi, så sæt tid af til at blive på campingpladserne mere end kun en dag/nat. Dem vi har været på, har haft en pæn høj standard, og der er masser at se næsten alle steder.
Der har også været hytter til leje på alle de campingpladser vi har været på, men vi kender ikke priserne hhv. indretningerne af hytterne. Set udefra kan de anbefales...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar