onsdag den 17. december 2008

Auckland - Tokyo

Rejsedag, op kl. 4, og klar ved taxaen kl. 5 !
Resten af dagen gik med flyvninger, først til Brishbane hvor vi skiftede fly. Vi landede 10 minutter før det næste til Tokyo boardede, så det gik lidt hurtig med at finde gaten - men flyet var heldigvis lidt forsinket.
Så først til Cairns hvor vi mellemlandede. Alle skulle ud af maskinen, men for engang skyld var der ikke indlagt ekstra sikkerhedskontrol. Efter maskinen var blevet gjort klar igen, gik det så endelig mod Japan.

Det var blevet mørkt inden vi nåede frem til Narita, så hvordan skulle det gå med at finde ind til hotellet i Tokyo, 60 km. væk?
Det gik nu meget nemt, vi tog en limousinebus til Shinjuku station (150 kr./person), og så en taxa derfra til hotellet - taxaer er dyre i Japan, men det kostede kun 50 kr. for det sidste stykke, og vi var ret godt trætte af at rejse - nu skulle vi bare se et hotelværelse, og det kunne kun gå for langsomt...

Vi havde på forhånd valgt at vi ville tage bussen, for "så kunne vi nok se noget mere" - selv om det var nat, kom det til at passe.
Tokyo er ca. 100 km. i diameter, så næsten hele turen ind til Shinjuku foregik i en oplyst by, med speederen i bund ad motorveje i flere etager, en ret fantastisk oplevelse uanset at man var meget træt.

Hotelværelset var ikke stort, men måske heller ikke det mindste vi havde set på hele vores tur. Der var lagt kimono og tøfler frem, og om der ikke hang et billede med et Københavnermotiv på væggen:




Ingen kommentarer:

Send en kommentar