onsdag den 3. december 2008

Hobart - Aukland

Aftenen før, opdagede vi at mobiltelefonen nok stadig lå i camperen, fæl fejl, den var jo afleveret ude ved flyvepladsen...

Kom afsted kl. 7, med en shuttlebus til lufthavnen, hvor vi fandt ud af at flyet til Melbourne var en time forsinket - tog chancen og gik over til camperudlejningen - Der var heldigvis allerede åbent, og ganske rigtigt, mobiltelefonen var i camperen !

Turen til Melbourne var uden de store overraskelser, men der skulle vi chekke vores bagage ud, og ind igen, fordi vi forlod Australien, så vi fandt os selv bagerst i en meget lang kø til Chek-In, for der var samtidigt et stort amerikansk rejseselskab der skulle afsted til Los Angeles. Da det blev annonceret i højtalerne, at man skulle sørge for at være ved sikkerhedskontrollen, mindst 1 time før afgang, blev vi lidt lange i masken, for der var stadig en meget lang kø foran os, og den skulle vi "igennem" på 5 minutter, hvis vi skulle nå til sikkerhedskontrollen 1 time før afgang - det var bare uladsiggørligt.
Lidt efter kom der en dame, og hev os ud af køen, og hen til skranken for Business så vi kunne blive chekket ind, dejligt, for der var ved at være lidt stress på - men den rare dame fortalte, at vi kunne tage det helt roligt, for flyet til Aukland var skam også forsinket!
Det var godt, for vi var ikke færdig med at stå i kø. Nu var det køen med emigrationspapirerne, vi var chekket ind i landet, så nu skulle vi også chekkes ud igen. Derefter skulle vi igennem håndbagage chekket, endeligt kunne vi gå ud til flyveren.
På turen til Auckland var det meningen, at der skulle have været forskellige film at vælge i mellem, men videosystemet gik i stykker, så det var ret begrænset med underholdningen - godt det ikke var en 10/12 timers flyvetur.
Ombord have vi måttet udfylde nogle papirer, om hvorvidt vi havde madvarer med, og hvor vi havde haft vores fodtøj sidst og nogle flere andre ting. Her på New Zealand er de også meget omhyggelige med ikke at få inficeret deres natur.

New Zealand er et land uden nogen giftige dyr. Så da vi kom fra borde, måtte vi først forbi en stramt udseende mand (Hvor længe skal I være her, hvor skal I bo, nå, skal I køre rundt, har I papirer på det, har I en flyvebillet hjem?) Da vi kunne bekræfte alt, kunne vi gå videre til næste kø. Nu var det papirerne vi have underskrevet i flyet, ny stramt udseende herre (Hvad er det for mad I har med, 2 små dåser laks fra Australien, OK, må jeg lige se jeres støvler neden under?) Ak fruen have fodret ænder på Tasmanien og det kunne ses, så af med støvlerne og så blev de de pænt renset af en kontrollant.
Derefter måtte vores tasker endnu engang gennemlyses og endelig kunne vi få vores kufferter.

Vel ude af lufthavnen i Auckland, tog vi en taxa til hotellet, chaufføren var ved at køre os helt ind til byen, men vi fik da stoppet ham - for vi havde netop valg lufthavnshotellet, fordi vi skulle hente camperen tæt derved næste morgen. Han fortalte at der også var et hotel inde i byen med det samme navn, derfor havde han taget fejl.

Det var et dejligt hotel, godt med lidt luksus efter en uge i camper.
Forkælede os selv med roomservice, inden vi tørnede ind...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar