onsdag den 3. december 2008

NZ: Auckland - Muriwai Beach

Stod op til en dag med højt solskin, dejlig frem for regnen i Australien, som nu havde bredt sig over hele kysten en tid frem.

Fik aftalt med hotellet, at vi kunne have de tomme kufferter stående hos dem, mens vi kørte vejene tynde. Det var meget fint, for da vi hentede camperen viste det sig at være den gamle model, og der var ikke nær så meget stuveplads, som i den nye. OG ak, den var ikke med automatgear (Herren var ikke glad!)

Vi kunne ikke leje en GPS, de havde ikke flere - men fik i stedet for et gratis eksemplar af et rimeligt godt Road Atlas (He, det skal vi nok lære at finde ud af igen, men det er svært at undvære en GPS)

Kom frem til et supermarked, og fik handlet ind til et par dage, og snørklede os så op igennem Aukland's forstæder og længere op langs vestkysten. Drejede til sidst af til venstre, ved et skilt mod Muriwai Beach - det lød da lidt af strand...Det var det også, en meget vid og hvid strand, og for at det ikke skulle være løgn, så kom der også en hvid brud (med gom og fotograf osv.) Der var en masse mennesker ude og bade, og nyde fridagen.
Havet her må være mere sikkert med hensyn til brandmænd, men man skal dog passe meget på de store bølger og understrømmen.
Lidt væk fra parkeringspladsen hvor vi først holdt, var der en campingplads med en meget skøn udsigt, så der tilbragte vi aftenen og natten.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar