søndag den 5. oktober 2008

Mere planlægning

Nu nærmer tiden sig, men der dukker hele tiden noget op, f.eks. har det flyselskab der skulle flyve os fra New Zealand til Japan, med forventet landing omkring kl. 18:30 den 12/12, fundet ud af at nedlægge den tidlige afgang fra NZ, så vi var bevet booket om så vi først ville lande i Narita lufthavn kl 6:10 den 13/12 (tidligt, men dagen efter).
Det var der ikke meget sjov ved, fordi vi havde købt en sightseeing tur med afgang kl 7:45 den 13/12, i Tokyo - og der er 60 km fra Narita lufthavn til Tokyo, så det kunne vist ikke lade sig gøre.
Efter lidt snak frem og tilbage blev vi enige med MyPLanet, om at vi nok kunne klare os med lidt mindre benplads (i et andet flyselskab) i nogle timer, men så være fremme i Japan kl. 16:45 den 12/12.

Og så blev det alligevel ikke lige den afgang, men den lange tur med et stopover i Cairns. Vi vil så være fremme i Japan kl. 20:00 den 12/12 - det bliver næsten nat inden vi når frem til hotellet...


Baggage
Ved at kigge rundt på der forskellige flyselskabers hjemmesider, er det blevet klart at der er ret store forskelle imellem hvad man kan tage med. Desværre er det nok den "mindste mulighed" man skal tage højde for. Flyselskaber har i øvrigt en, for mig, helt ny måleenhed - lcm - det er: Længde + Højde + Bredde, så 140 lcm kan være 130 + 5 + 5 eller 60 + 26 + 54 cm.

Juletræskæder
Jamen der er jo lang tid til Jul? Javist, men vi kommer først hjem midt i december, så der er et par buske i haven der skal "klædes på" inden vi tager afsted, så huset alligevel kan komme til at se beboet ud.

Jo der er mere planlægning endnu...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar