torsdag den 30. oktober 2008

Townsville - Magnetic Island

Stod tidligt op, fik pakket kufferterne om så det kun var en af dem vi skulle tage med over på Magnetic Island.

Kontaktede biludlejningen, som gerne ville have os til at køre hen til deres afdeling i Townsville, så de kunne se på skaden i forruden.
Vi blev enige med dem om, at det ville være bedst at køre videre med stenslaget, vi kunne jo risikere at få et nyt når vi drejede ud på vejen igen - og så ville vi komme til at betale for den nye skade.

Kørte ned til færgen og parkerede på langtidsparkeringen lige ved siden af færgeterminalen (5$ pr. døgn). Det var en dejlig rolig tur, på ca. en halv times tid, over til øen.


Det er en lille ø, så i stedet for at stå på nakken af alle backpack'erne i en bus, flottede vi os og spænderede 5$ på en taxa op til hotellet.

Vi fik frokost på hotellet, burgere - fruen's var en bug-burger !
En bug er ikke et insekt eller lignende, men en mellemting imellem en krabbe og en hummer, så en bug-burger kan anbefales.
Vi fik også smagt XXXX bitter, den er ikke at foragte, men smag og behag...

Da opholdet på øen skulle være lidt ferie fra ferien, blev der lige ordnet noget af det praktiske, dvs. vasket tøj... Det var ved at være på tide.
Det er også muligt at kombinere det praktiske med det behagelige, for poolen og vaskeriet ligger næsten lige op og ned af hinanden.

Udforskede nærområdet, vi er lidt uden for byen, så det mest ophidsende er en tankstation tæt på hotellet. Vi købte lidt ind, så vi kunne lave os lidt let aftensmad.
Her er det lige som i Sverige, der er specielle forretninger til alkoholiske drikke, såkaldte bottelsshop's.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar