onsdag den 12. november 2008

Brisbane - Byron Bay

Kom afsted i god tid, og havde bestemt os for at besøge en speciel zoo med forskellige små dyr - dvs. alm. dyr som heste, bare avlet små.

På vejen ind i baglandet, så vi et skilt for en naturpark der hedder Natural Bridge, og bestemte os for at kigge nærmere på den. Det regnede lidt, men alligevil var der en del folk der var på picknic.
Vii fulgte stien rundt, og kom frem til noget af et specielt naturfenomen - en bæk som pludselig styrtede ned I et hul, for derefter at forsætte ud under en naturligt opstået klippebro.
 
Frokosten blev indtaget på KFC, dem er der mange af i Australien - det smager godt, men det er nok også noget der sætter sig på sidebenene.

Kom til at køre lidt for langt, så vi måtte køre tilbage til Zoo med små dyr - bare for at finde ud af at de var lukket og sat til salg. Så vi kom ikke til at se nogen små dyr...

Vi kørte videre, bagom, inde i landet, og opdagede ikke at vi var kommet ind i New South Wales, hvor de har sommertid (så vi tabte lige en time - igen). Der var også blevet afholdt 1 minuts stilhed i hele Australien, til minde om de falde soldater i 1. Verdenskrig, dét opdagede vi heller ikke fordi vi lå og rodede rundt inde i baglandet.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar