lørdag den 15. november 2008

Hunter Valley


Efter morgenmadsbuffe'en, tog vi på egenhændig vintur i dalen. Første stop var Draytons, lidt vest for Sebel Kirkton Park, der smagte vi rød- og hvidvin, købte en lille pakke med 3 små flasker, en rødvin, en hvidvin og en portvin.
Lige rundt om hjørnet lå den næste, Invanhoe Wines, der blev der smagt på rose, rødvin og portvin. Den, altså portvinen, var så god så vi bare måtte eje en flaske!



Der er rigtig mange vingårde, og man kan nok nemt få en lille fjer på, hvis man tager ind og smager vin på dem allesammen.

Vi kom forbi Lindeman's, som vi kender hjemmefra - der måtte vi også lige ind og kigge.
Lidt længere mod nord, lå Polkolbin Village Resort, og der er der et mindre "indkøbscenter", med kunst, chokoladebutik, The Smelly Cheeseshop osv.
Vi købte ind til frokost - og også lidt slik fra chokoladeforretningen...

Hos Lindeman, havde vi fået at vide hvor Bluetongue bryggeriet lå, så vi kørte derop. Det var et sted, hvor der blev lavet vin, brygget øl og hvor det også var muligt at bo, et rigtigt familiested. Stedet blev startet af danskere - de er nu taget tilbage til europa, og driver hotel dér, så deres søn driver nu stedet. Deres Bluetongue øl er meget hip i Sydney.


Sebel Kirkton Park er vist et sted hvor det er populært at holde bryllup og bryllupsdage. Vi så flere par der så hinanden meget dybt i øjnene. Om aftenen så vi endnu et brudepar der stillede op til fotografering, lige neden for vores balkon.

Poolen blev lige besøgt en sidste gang, vi havde den helt for os selv, og det tordnede ikke...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar