onsdag den 12. november 2008

Noosa - Brisbane

Der er ikke så langt fra Noosa til Brisbane, så selv om vi havde Australia Zoo lagt ind som et "Det må vi se", så blev der alligevel tid til at tage et smut omkring Sunshine Coast.
Dér kan man bade fra kysten, og det var der mange der gjorde, vi soppede. Der var en flot strand og et utal af hoteller, snackbarer og ferielejligheder osv. et rigtigt "Feriehelvede"...






Vi nåede frem til Australia Zoo en halv time før det første krokkodilleshow startede (kl. 11), så det passede fint med at vi kunne nå at orientere os lidt, og nå at finde nogle gode pladser i Crocoseum, som det hedder.
Det kostede 52$ pr. person i entré, det kan man måske mene er dyrt, men det er en meget flot Zoo, det er pengene værd.



Showet omfattede slange, fugle (mange) og en enkelt krokodille - jo, jo, den var skam "underholdende" nok. Når sådan en slambert smækker gabet sammen om en godbid, kan man godt høre at der er kraft bagved - SLAMM.





Koalaer (de er meget dovne, er natdyr), Wombat's, Wallabie's, Kangaroo's, Dingo's og andre dyr og fugle så vi, men den Tasmanske Djævel havde gemt sig for godt, så den får vi først at se når vi kommer ned til Tasmanien.

Efter nogle timer gik turen videre til Brisbane, for første gang prøvede vi regulære motorveje, og selvfølgelig skulle det give sig til at styrte ned.
Det var et meget fint hotel vi blev indlogeret på. Jo, der var en lille bitte plads foran hotellet, hvor man kunne stoppe, så blev ens bagage (der ikke lugtede så meget længere) hentet, og bilen kørt ned i kælderen.

Om aftenen opdagede vi at rejseplanen var blevet væk, så det var godt den var blevet skannet ind og lagt ud på Gmail - 20 minutter, og vi havde en ny. Det var også dér vi havde noteret vores bestillinger af APT-udflugter, men heldigvis har de døgnåbent på telefonen, så afgangstiderne blev hurtigt skaffet frem igen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar