onsdag den 5. november 2008

Gladstone - Hervey Bay

Det var godt at vi ikke fik skiftet forruden - for vi var kun kommet lige ud af Gladstone, så fik vi endnu en stenskade i foruden (derhjemme har vi kørt over 200.000 km med 2 stenskader i forruden - tsk, tsk)

Vi fik noget af turens første stille regn, med lidt kraftigere byger ind i mellem.
I midten af ingenting, var der en landevejscafe, hvor vi fik morgenkaffe og pie's med kylling.

Ellers var der kun en detalje på turen ned til Harvey Bay: Vi så en bil der var brændt varm - der stod meter høje flammer op fra den.
Der var mindst 10 andre biler der allerede var stoppet op for at hjælpe, så vi forsatte videre.

Vel fremme i Harvey Bay fandt vi et center med en Woolworths, og en bottelshop. Der blev handlet godt ind - for det skulle efter sigende være ret dyrt på Fraser Island. I bottelshoppen (The Thirsty Camel) købte vi 30 dåser XXXX bitter for 40$, og i Woolworths købte vi 30 dåser cola light for 30$, og fik 12 ekstra uden beregning.
Det, samt muligheden for at kunne købe almindeligt ind i det hele taget, er med til at "betale" for bilen - så vi sætter stor pris på den frihed som den giver.
Det er ikke fordi det er dyrt at leve her, men deres mad er "rig" på både fedt og sukker. Resturantmad er ofte indpakket - kan man tåle det, smager det glimrende, men fruen har sukkersyge, så vi kan ikke bare gå ud og spise hver dag.

Fruen pointerer lige, at det bør noteres, at vi fik både friske kirsebær og jordbær til frokost !
Den slags er ret nemt at venne sig til, det er straks vanskeligere at acceptere plasticjuletræer og bamser klæd ud i nissetøj - i denne varme...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar