torsdag den 27. november 2008

TAS: Hobart - Coles Bay

Efter morgenmaden, som blev indtaget i en fin gammel spisestue, med rigtige friske blomster, bl.a. roser, samt fine stofduge på bordene, fik vi arrangeret afhentning med en shuttlebus tilbage til lufthavnen, hvor vi skulle hente vores camper.

Allerede på vej til lufthavnen erfarede vi, at hele Tasmanien står i fuldt rosenflor - der er roser alle vegne.

Hos Maui blev vi introduceret til vores camper med en video. Det var meget godt, men introduktionen var til den "gamle slags" (WV typen), men den vi fik var en næsten spritny Mercedes, den havde kun kørt 3.000 km. og den var nok også en meter længere, samt noget lysere, fordi der var ruder hele vejen rundt. De fleste ting var dog det samme, eller nemt at finde ud af.



Der var dog to ting der drillede lige fra første dag: Der var fyldt lige lidt for meget olie på, så når vi kørte ned ad bakke, kom der en alarm om at der var for meget olie på. Den anden ting opdagede vi først om aftenen, der var lidt drilleri med lyset, eller 220 volt'en i det hele taget. Lyset gik ud flere gange, det samme gjorde radioen...

Efter vi havde hentet Camperen, kørte vi til det nærmeste indkøbscenter og fik provianteret - og så var det ellers nordpå, fordi det var blevet noget sent (selv om vi egentligt havde bestemt os til, at vi ville ind til Hobart og se deres Juleparader og gå på markedet, som er der hver lørdag)

Vi landede i en by der hedder Coles Bay, kørte ind på campingpladsen og spurgte om de havde plads til os - jo, der var da kun en plads der var reserveret, så vi kunne da vælge mellem 12 andre (sæsonen var vist ikke startet for alvor endnu).

Vi havde handlet ind til go'e gammeldavs hakkebøffer med bløde løg - og det fik vi skam, med rødvin og hvide kartofler, grøntsager osv...

Et par slav Skip-Bo, og så tørnede vi ind.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar