onsdag den 5. november 2008

Hervey Bay - Fraser Island

Kunne sove en time længere, airconditioningen på vores værelse på Kondari Resort larmede ad h...... til, så til sidst lod vi døren stå på klem, og fik lidt luft ind. Den ekstra time under tæppet var meget velkommen.

Havde pakket om, så vi kun skulle slæbe en kuffert med til Fraser Island, vi lod resten ligge i bilen. Den parkerede vi på en overvåget parkeringsplads, selv om det kostede 11$ pr. døgn.

Det fremstod ikke med den største tydelighed af vores rejseplan, hvor færgen sejlede fra, men vi fik hurtig hjælp fra receptionen - det var ikke så svært at finde.
Vi afleverede vores voucher's i havnen (en for færge og en for ophold), hvor Kingfisher Resort har deres egne afgange.



Bagagen kunne chekkes ind, det gjorde vi, og kort tid efter vi havde fundet vores lejlighed, blev bagagen leveret dertil. Det skal lige bemærkes at porteren der kom med den, ikke stilte sig op med hånden fremme, næ'e det var bare "Have a nice day - Mate" - det er ikke normalt med drikkepenge her nede - selv om det forekommer.

Vi havde lagt nogle colaer og øl i kufferten, og det havde en af dåsecolaerne ikke overlevet. På en eller anden måde, var der kommet et pænt lille rundt hul i den - og det meste af indholdet var blevet sprøjtet ud og suget op af vores ellers rene tøj. Så det første vi fik ordnet var en mindre storvask...

Hjemmelavet frokost, "danske" salami-madder (tror ikke på at den har set Danmark) og frisk mango - det er lige tiden for de eksotiske fugter.

Var i poolen, eller rettere dem begge to. Den lille (ca. 5 x 15 meter, måske lidt større), som vi startede i, var lun - rigtig dejlig at hoppe i, men vi skulle da også lige prøve den store - hold da k... Hvor var den varm! De må da varme dem op ??? Selv om der der var 30 graders varme, var det koldt at komme op fra vandet.

Gik aftentur i skumringen ned til stranden, det bliver hurtigt mørkt - ikke noget med tusmørke her - og nåede lige hjem, inden der kom en regnbyge.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar