lørdag den 15. november 2008

Urunga - Port Macquarie

Vi fik, igen, dejlig mogenkaffe/the ved køkkendisken, mens Lone også fik lavet ungernes madkasser klar.

Da Verni kørte børnene til skole, sagde vi farvel, og satte kursen sydpå igen. Der var ikke så langt ned til Port Macquarie, så vi var fremme i så god tid at vi blev "opgraderet" til et bedre hotelværelse, fordi de ikke havde nogen af den slags, som vi havde bestilt, klar så tidligt.
Vi gik en tur rundt i nabolaget, og fik købt ind til en let frokost. Poolen og spa'erne blev også lige afprøvet - jo, de var ganske gode...

Kørte en tur ned i byen, hvor vi så hvordan der blev spillet australsk bowling - det svarer nogenlunde til petanqe, som vi kender det, bare med nogle noget større kugler, og på kunstgræsplæne.
Nede i byen fandt vi en kaffebar, og fik os en god kop kaffe, inden vi gik videre og så lidt på bylivet.

På vej tilbage til hotellet, kørte vi ud i et område hvor der var ved at blive opført en masse nye huse langs med floden.
Vi talte med en mand der stod og fiskede, som fortalte at han nok ikke ville vælge at bo her, fordi der var så mange sandfluer - en dag var han kommet hjem fra fisketur, og der var hans ben blevet bidt så mange gange af sandfluer, at de var næsten dobbelt så tykke som normalt.
Ellers var det virkelig et skønt område, med pragtfulde villaer lige ned til vandet, og mange af dem med egne bådebroer. Fruen ville gerne have flere af dem som sommerhus.

 
Her omkring 2.500 km. sydligere end Cairns, hvor vi startede, er husene ved at blive mere europæiske - bygget af sten, og derfor mere firkantede.

Kørte tilbage til hotellet, og gjorde os klar til at spise middag i resturanten. Vi bestemte os til at forkæle os selv lidt, så det blev til gode bøffer og rødvin, afsluttet med Irish Coffee. Indtaget i en dejlig rolig atmosfære, med udsigt over marinaen - hvor dagslyset svandt, og byens mange lys langsomt fik overtaget...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar