onsdag den 12. november 2008

Fraser Island - Noosa

Tog den første færge tilbage til fastlandet, og fandt tilbage til bilen - Det viste sig at den havde været udsat for sabotage, selv om den havde stået på en overvåget parkering !!!

Nej, denne gang var det ikke gået ud over forruden, men bagagerummet. Vi havde glemt at der bl.a. var gemt 2 cacaomælk i en skuffe under bagagerummet - og de var eksploderet i varmen, vel nok samme dag som vi tog afsted. Så efter et par dage - da vi kom tilbage igen - var der en rædselsfuld stank i bilen.

Der blev luftet ud, og på den nærmeste tankstation blev der indkøbt en slags wunderbaum (det hjalp kun lidt).

Vi gjorde holdt i Gympie, og fik Fish n' Chips, og vi fik også ringet til APT og bestilt udflugter i Brisbane.
Det var vores mening at vi også skulle have haft en APT-udflugt på Tasmanien, men den brochure vi havde fået fra My Planet var åbenbart for gammel, så APT havde ikke udflugter på Tasmanien længere. Vi aftalte derfor en halvdagsudflugt i Sydney.

Vel fremme på Noosa Head (var igennem mindst 15 rundkørsler), ventede et lækkert hotelværelse stue, køkken, badeværelse og ikke mindst soveværelse med spa for enden af sengen...


Desværre skulle vi kun overnatte der en nat.

Vi fik tømt bagagerummet og "gravet" ned til reservehjulet nedenunder - der var cacaomælks-snask helt der nede - og fik det hele vasket af. Det hjalp, men det var som om der stadig var "noget i luften"...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar