onsdag den 5. november 2008

Magnetic Island - Mackay

Op kl. tidligt, morgenmad og afsted, bare for at finde ud af at receptionen først åbnede en time senere (en reception, der først lukker op kl. 8 ???). OK - nøglen blev afleveret i resturanten, og vi kom afsted ned til færgen.

Vores ellers nyvaskede bil ventede i Townsville, men havde været besøgt af op til flere "utætte" fugle, sådan noget møg...
Fandt en tankstation og fik fyldt op, inden turen gik sydpå. Der er ikke så meget at fortælle om turen, andet end at man ikke altid skal stole ubetinget på navigatorer - ofte bliver der lavet så meget om på "virkeligheden", så det er svært at gætte hvor man skal dreje af...

Kom frem til Mackay omkring kl. 15, og fandt et dejligt indkøbscenter, hvor vi fik provianteret til i dag og de næste par dage, hvor vi bare overnatter og tager afsted næste morgen.

Fandt hotellet, hoppede i badetøjet og så i poolen og boblebadet - herligt !
Gik en tur til stranden - flot, selvfølgeligt (og stadig ingen der badede), aftensmad - og det var den dag.
Men i det store og hele var det en pæn by, der virkede som en noget bedrestillet by, med fine huse.

Så i fjernsynet, at en kæmpe krokkodille var blevet fanget - igen - på Magnetic Island. Selv om den var blevet udstyret med en radiosender, havde den været "væk" i flere dage. Det var tredie gang den havde fundet vej tilbage til Magnetic Island, så den er nu blevet et stort politisk diskussionsemne.

Tro det eller ej, men australierne er overbeviste om at en liter benzin kun skal koste en dollar (i dag ca. 3,70 DDK), tænk hvis det var danmark. Prisen ligger p.t. på ca. 1,40$, så der er mange protester, og de uafhængige benzinstationer, har lavet kampagner, hvor de har solgt benzin til 99,9 cent pr. liter.

Der var 27 grader da vi tog afsted om morgenen fra Magnetic Island, og 31 grader da vi kom til Mackay om effermiddagen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar